От тази есен  топлинният счетоводител на Топлофикация София ЕАД предлага

...
От тази есен  топлинният счетоводител на Топлофикация София ЕАД предлага
Коментари Харесай

Топлофикация София предлага уреди за дистанционно отчитане под наем

От тази есен  топлинният счетоводител на Топлофикация София ЕАД предлага услуга, с която да облекчи доста бюджета на своите клиенти за уреди за дялово премерване. Те към този момент могат да сменят старите си уреди с нови, даващи опция за отдалечен доклад, без да вършат финансова инвестиция за това, без ангажимент за сервиз или гаранционна поддръжка и  в това време да спазят условията на законодателство до края на 2026 година всички уреди за дялово премерване да бъдат с опция за отдалечено отчитане.

С инсталираните уреди за отдалечен доклад клиентите могат  незабавно да преминат на ежемесечно отчитане, с което ще ръководят по-добре своето ползване и  разноски за топлинна сила.

Обратно на наклонността за покачващи се цени в бранша, от Топлофикация София дават обещание напълно скоро да предложат още бюджетни благоприятни условия, с които да улеснят клиентите си и облекчат разноските им, както за уреди, по този начин и за таксите за дялово систематизиране.

" Всички наши клиенти употребяват услугите ни в затворен цикъл от даване на топлинната сила до нейното отчитане и фактуриране, което прави обслужването им по-бързо и елементарно, а удовлетвореността им по-висока. Разглеждаме деликатно всяко едно питане от етажна благосъстоятелност, с цел да изготвим предложение, съобразено със спецификата на постройката, инсталацията, уредите и опциите за усъвършенстване на енергийната успеваемост.

Освен това сдружението работи интензивно по изграждащата се система за мониторинг на данни от абонатните станции , която ще дава достъп на клиентите ни да наблюдават в действително време  данните от тяхната абонатна станция и  на един идващ стадий и тези за самостоятелно им ползване. " – съобщи Вирджиния Йовчева, шеф Клиентска задоволеност и дялово систематизиране в Топлофикация София

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР